Search
  • Vincent Tai

Jom jadi ejen hartanah di IQI Global – Part 3


Adakah anda berminat untuk menjadi seorang ejen hartanah? Ambil peluang ini dan sertai kami di IQI!

Kenapa sertai kami sebagai ejen hartanah IQI Global?


1. Ganjaran dan insentif yang menarik

Di IQI Global, sesiapa yang sertai kami akan ditawarkan ganjaran dan insentif menarik untuk memberi motivasi untuk menuju kejayaan – seperti ganjaran mewah dalam bentuk kereta BMW, jam tangan Rolex dan pen Mont Blanc.


2. Komisyen dijana pantas

Melalui sistem yang teratur dan kakitangan sokongan yang cekap, agensi IQI Global dapat memberikan komisyen kepada ejen kami dalam masa 7 hari dari saat jualan menjadi rasmi.


Klik sini dan mulakan kerjaya ejen hartanah anda dengan IQI dan nikmati latihan pada setiap minggu secara PERCUMA!


3. Latihan professional

Di IQI Global, kami memastikan para ejen hartanah dilatih secara profesional untuk memiliki ciri-ciri yang bagus dan positif di dalam kerjaya mereka.


Oleh itu, ejen IQI dilatih setiap minggu di luar dan juga di dalam talian untuk meningkatkan ilmu mereka di dalam industri dan juga meningkatkan kemahiran mereka di dalam bidang teknologi dan perkembangan peribadi.


Di dalam talian, IQI mempunyai laman web IQI Atlas dan Akademi IQI yang direka oleh pasukan kami sendiri, laman tersebut mempunyai lebih daripada 40 kursus latihan yang ditawarkan khas untuk ejen-ejan IQI.


4. Mewujudkan platform antarabangsa

Bermula di Dubai, agensi IQI Global mempunyai platform antarabangsa dengan mempunyai pejabat di Malaysia, Vietnam, Thailand, Filipina, Singapura, Australia, New Zealand, dan Kanada.


Sekiranya anda mempunyai pertanyaan tentang harta tanah dari negara-negara tersebut, yakinlah bahawa ejen IQI kami dapat memberi pertolongan yang lengkap dan memuaskan.


Kini, IQI Global mempunyai ejen hartanah profesiona seramai 15,000.


5. Masa depan yang cerah melalui penggabungan Juwai-IQI

Melalui penggabungan dengan Juwai.com, laman web yang dimulakan dari China, kini mencapai 3.3 juta pengguna pada setiap bulan dengan 2.8 juta penyenaraian dari 91 negara.


Dari penggabungan Juwai-IQI, ejen-ejen kami akan diberi peluang untuk mencapai pelabur-pelabur hartanah dari China yang ingin membeli hartanah di seluruh dunia.

Kehidupan perunding hartanah boleh menjadi sukar tetapi ia juga boleh menjadi kerjaya yang sangat bermanfaat jika anda bermotivasi tinggi, rajin, jujur, dan suka menolong orang.

Tanya diri anda, adakah anda berminat untuk menjadi Ejen Hartanah? Jika ya, sertai kami di IQI Global!


Kami menunggu ketibaan anda!

5 views0 comments